Nieuws
Laatste nieuws

10-08-2010 19:54

Het NK stockcars in Sint-Maarten is goed verlopen. Na een paar hoosbuien in de ochtend was het hele terrein veranderd in een modderpoel en ging het de eerst manches nog niet hard. Er verschenen maarliefst 81 stockcars aan de start. Met een 14de plaats in de eerste manche ging het nog niet al te best maar na wat aanpassingen aan de achteras en remmen werd het de 2de manche een stuk beter. Hierin werd de 3de plaats behaald. In de 3de manche werd de baan steeds droger en pakte Maarten bij de start de 1ste plek om deze verder niet meer af te staan.

Uiteindelijk waren deze resultaten goed voor een 6de startplek in de NK finale met 35 stockcars over 30 rondes. De eerste 4 ronden kon Maarten nog bij de top 8 meekomen maar daarna brak het conditioneel vlak hem op. Door een flinke klap werden nog 2 ronden verloren waardoor uiteindelijk een 18de plek behaald werd.

Al met al ging het voor zo'n 2de wedstrijd van het seizoen goed en met een 9de plaats overdag kon er 's avonds nog gezellig een biertje gedronken worden. Nu de stockcar en rodeo preparen voor de Texelse cross a.s. Zondag.

Binnenkort filmpjes van het NK op deze site.Terug naar nieuwspagina.

 

Sponsors:

Koorn Constructie en handelsonderneming


Red Racing


Het jaarlijkse club van 100 / Sponsorfeest wordt gehouden op zaterdagavond 15 juli ti ... meer
Vrijdag 31 juli vanaf 19uur zal het jaarlijkse clubfeest worden gehouden aan de Hoofd ... meer
Het grote sponsor / club van 100 feest zal vrijdag 22 augustus gehouden worden vanaf ... meer
Beste Sponsor, Club van Honderd lid of Monteur,
Jullie worden vrijdag 19 juli o ... meer