Nieuws
Laatste nieuws

16-04-2010 12:25

Na een lange periode van stilte op deze website hierbij maar weer eens een update van de stand van zaken. Afgelopen winter is er hard doorgewerkt aan de nieuwe werkplaats en aan de auto's. De stockcar is voorzien van een nieuwe Quick change versnellingsbak en schakelsysteem en bij de BMW zijn de injectors gereinigd in de hoop de problemen van vorig seizoen op te lossen.

De eerste cross op Sint-Maarten volgende week komt te vroeg voor Maarten. De stockcar staat klaar alleen de coureur is begin april voorzien van een nieuwe kruisband in de knie. Als de revalidatie voorspoedig loopt zal er waarschijnlijk 1ste pinksterdag weer gereden worden.

Joost zal voor het eerst in actie komen op 5 juni tijdens de Texelse training. De terugkeer van Henk in de Rodeo is even op de lange baan geschoven.

Ook staat er uiteraard weer een Club vergadering op het programma waar binnenkort de datum van bekend wordt gemaakt. Deze zal in de nieuwe werkplaats plaatsvinden en alle leden ontvangen nog persoonlijk een uitnodiging. Het grote feest zal in Juli op een bijzondere locatie plaatsvinden!Terug naar nieuwspagina.

 

Sponsors:

Koorn Constructie en handelsonderneming


Red Racing


Het jaarlijkse club van 100 / Sponsorfeest wordt gehouden op zaterdagavond 15 juli ti ... meer
Vrijdag 31 juli vanaf 19uur zal het jaarlijkse clubfeest worden gehouden aan de Hoofd ... meer
Het grote sponsor / club van 100 feest zal vrijdag 22 augustus gehouden worden vanaf ... meer
Beste Sponsor, Club van Honderd lid of Monteur,
Jullie worden vrijdag 19 juli o ... meer