Nieuws
Laatste nieuws

15-06-2009 12:37

De 3de cross op Sint-Maarten is uitstekend verlopen voor Maarten. Met een 2de plaats in de finale en een 4de plaats in het dagklassement kon de dag niet meer stuk.


Na zaterdag voor de cross enkele afstellingen te hebben gewijzigd lag de stockcar dit keer als een dijk. De eerste manche werd er vanaf de start af lang op kop gegaan maar was het Axel Nijs die Maarten eraf schoot waardoor van achteruit weer opnieuw kon worden begonnen. Uiteindelijk nog een 14de plek.


De tweede manche verliep ook goed en Maarten reed de hele tijd op de tweede plek totdat een achterblijver hem rond tikte en het hele veld weer voorbij kwam. Deze manche leverde een 11de positie op.


De 3de manche ging vanaf de start al super en na de gehele manche achter Henk Maris te hebben gereden eindigde Maarten als tweede.


Er waren voldoende punten verzameld om als nummer 1 van de witte dakkleuren te mogen starten in de finale. Vanaf de start ging het al super en helaas kwam er na 12 rondes op kop en een halve baan voorsprong op de nummer 2 een herstart. Met Fred Hink en Durk Greidanus als 2de en 3de. De herstart verliep goed en al snel was het stuivertje wisselen met Fred Hink voor de 1ste plaats. Na een lekke band voor Fred Hink kwam Durk Greidanus na een tweede herstart opzetten en nam de eerste plaats over en reed verdiend als eerste over de streep met een aantal seconden voorsprong op Maarten. De baan was op het eind spekglad door alle rubber dus er moest zeer voorzichtig gereden worden.

De stockcar heeft bewezen goed mee te kunnen en dus was deze dag een mooie opsteker voor de 1ste texelse cross.


Aanstaande Zaterdag zal er getraind worden bij de MAB.

Foto's staan inmiddels op de fotopagina!Terug naar nieuwspagina.

 

Sponsors:

Koorn Constructie en handelsonderneming


Red Racing


Het jaarlijkse club van 100 / Sponsorfeest wordt gehouden op zaterdagavond 15 juli ti ... meer
Vrijdag 31 juli vanaf 19uur zal het jaarlijkse clubfeest worden gehouden aan de Hoofd ... meer
Het grote sponsor / club van 100 feest zal vrijdag 22 augustus gehouden worden vanaf ... meer
Beste Sponsor, Club van Honderd lid of Monteur,
Jullie worden vrijdag 19 juli o ... meer