Nieuws
Laatste nieuws

06-05-2009 12:51

De eerste wedstrijd van 26 april op Sint-Maarten is letterlijk in het water gevallen. 3 weken lang is het droog geweest en uitgerekend die zondag begint het vanaf 8 uur 's morgens te regenen. De uitstekend erbij liggende baan veranderde hierdoor weer een een spekgladde baggerzooi. Desondanks werd er gewoon gestart en vanaf half 3 werd het droog waardoor er eind van de dag toch nog redelijke snelheden behaald werden.

Voor Maarten verliep de dag niet best. De 1ste manche werd hij in de eerste bocht naar buiten getikt en moest vanuit de bagger weer achteraan starten om uiteindelijk als 12de te finishen. De 2de manche weer precies hetzelfde verhaal alleen nu stond Maarten echt vast aan de buitenkant van de baan en duurde het zo'n 4 minuten voor hij los was. Met uiteindelijk 2 afgelegde rondes was dit niet genoeg voor een eindklassering. In de 3de manche ging het weer fout bij de start, doordat een voorganger niet opschoot werd Maarten van achteren omgedrukt en kwam hij bovenop de binnenheuvel te staan met alle 4 de wielen los. Dit betekende wederom einde manche.

Er waren logischerwijs niet genoeg punten verzameld voor de finale waarmee we hopen dat dit dan de grootste pech cross van het jaar was.

De volgende keer dat de stockcar in actie komt zal zijn op 16 mei tijdens de MAB-Training.Terug naar nieuwspagina.

 

Sponsors:

Koorn Constructie en handelsonderneming


Red Racing


Het jaarlijkse club van 100 / Sponsorfeest wordt gehouden op zaterdagavond 15 juli ti ... meer
Vrijdag 31 juli vanaf 19uur zal het jaarlijkse clubfeest worden gehouden aan de Hoofd ... meer
Het grote sponsor / club van 100 feest zal vrijdag 22 augustus gehouden worden vanaf ... meer
Beste Sponsor, Club van Honderd lid of Monteur,
Jullie worden vrijdag 19 juli o ... meer