Nieuws
Laatste nieuws

16-04-2009 16:45

De eerste officiële training bij de MAB van 5 april is succesvol verlopen. De stockcar lag prima op de baan en de snelheid zat er goed in. Tijdens deze training heeft Maarten voor het eerst 2 Heats met een Hoosier band rechtsachter gereden om te kijken wat voor voor en nadelen dit opleverde. Het blijft echter nog lastig om te zeggen of er harder gereden wordt met een Hoosier of Fedima achterband maar de tijd zal het leren. Er zijn in ieder geval velgen besteld voor de Hoosier band.
Joost heeft ook nog een groot aantal trainingsrondes met zijn 'oude' BMW afgelegd, die bewees de snelheid nog goed aan te kunnen. Dus mocht de nieuwe BMW niet op tijd afkomen dan staat er nog een goed alternatief. Dit zal echter de laatste training van Joost zijn geweest die er naar eigen zeggen 'géén reet aan vind' omdat er tijdens de training niet geduwd mag worden.
De eerst volgende wedstrijd waar Maarten aan de start verschijnt zal zondag 26 april zijn bij de ACON in Sint-Maarten.
Nog niet duidelijk is of Maarten 25 april nog gaat trainen bij de MAB of dat de stockcar geprepareerd wordt voor de wedstrijd van zondag.Terug naar nieuwspagina.

 

Sponsors:

Koorn Constructie en handelsonderneming


Red Racing


Het jaarlijkse club van 100 / Sponsorfeest wordt gehouden op zaterdagavond 15 juli ti ... meer
Vrijdag 31 juli vanaf 19uur zal het jaarlijkse clubfeest worden gehouden aan de Hoofd ... meer
Het grote sponsor / club van 100 feest zal vrijdag 22 augustus gehouden worden vanaf ... meer
Beste Sponsor, Club van Honderd lid of Monteur,
Jullie worden vrijdag 19 juli o ... meer