Nieuws
Laatste nieuws

30-01-2009 12:14

Na twee jaar wikken en wegen heeft Joost dan toch besloten om een BMW Hartge motor te kopen. Deze motor is begin januari uit een franse BMW 7-serie gesloopt die total loss was. Het enige wat nog in takt was waren de motor en de bak. Deze motor is de sterkste BMW motor in de klasse met 12 kleppen. De 735 Hartge versie was een nieuw verkrijgbare uitvoering en is daarom toegestaan in de rodeo. Deze 3,8 Ltr motor zal rond de 280pk moeten gaan leveren. Hiermee hoopt Joost zich te kunnen wapenen tegen de naderende entree van de lichte snelle 16 kleppers.
Omdat de oude rodeo helemaal krom is zal er de komende maanden hard gewerkt worden om een nieuw hok met deze nieuwe motor klaar te krijgen. De komende weken zal allereerst begonnen worden met een nieuwe kooi. De bedoeing is dat de nieuwe 2009 rodeo in juni klaar zal zijn.

Op deze site zullen regelmatig updates volgen en via de fotopagina kunnen de werkzaamheden gevolgd worden. De eerste foto's zijn reeds geplaats in de map 'rodeo bouw winter 2008-2009'.Terug naar nieuwspagina.

 

Sponsors:

Koorn Constructie en handelsonderneming


Red Racing


Het jaarlijkse club van 100 / Sponsorfeest wordt gehouden op zaterdagavond 15 juli ti ... meer
Vrijdag 31 juli vanaf 19uur zal het jaarlijkse clubfeest worden gehouden aan de Hoofd ... meer
Het grote sponsor / club van 100 feest zal vrijdag 22 augustus gehouden worden vanaf ... meer
Beste Sponsor, Club van Honderd lid of Monteur,
Jullie worden vrijdag 19 juli o ... meer