Nieuws
Laatste nieuws

23-07-2008 11:07

De eerste Texelse cross was mede vanwege het droge weer een succes geworden. Maarten heeft naar omstandigheden een goede cross gereden maar voor Joost was het na 5 rondes al afgelopen. Na een botsing scheurde de achterophanging van het frame wat ter plaatse niet meer te fixen viel. Joost was overigens niet de enige die snel klaar was, de hele rodeo klasse was een grote veldslag met enorme schades.

Voor Maarten ging het naarmate de dag vorderde steeds slechter, mede door lekke banden. De eerst manche werd vanaf de 3de positie gestart en dit was ook gelijk de plek waarop gefinished werd na een strak gereden manche achter Pieter Dogger en Martijn de Veij. De 2de manche moest er achteraan gestart worden maar uiteindelijk kon er toch beslag gelegd worden op de 6de plek. De 3de manche ging al snel fout, bij de start in een te natte bocht ging de stockcar dwars en werd de linker achterband lekgeprikt. De manche werd wel op een 13de plek uitgereden vanwege de punten. In de finale mocht vanaf de 5de positie gestart worden maar helaas was de baan veel te nat gesproeid waardoor iedereen in de eerste bocht op elkaar klapte en opnieuw een lekke band het gevolg was. Dit keer linksvoor. Verder werd er in de finale teveel de buitenbocht gehouden waardoor de 11de plek het gevolg was. Te hopen is dat er de volgende cross minder gesproeid wordt zodat er een waardigere F1 finale gereden kan worden. Klaas Pieter Zuidewind won de finale overigens sterk voor Martijn de Veij en Pablo Brandenburg.

De stockcar wordt nu klaargemaakt voor het N.K. op Sint Maarten van 10 augustus en de rodeo weer opgelapt voor zn laatste cross van 17 augustus op texel. Deze winter zal er een splinternieuwe en verbeterde BMW worden gebouwd met nog meer pk's onder de kap.

Filmpjes en Foto's van de eerste cross zullen zo spoedig mogelijk worden toegevoegd op de site.Terug naar nieuwspagina.

 

Sponsors:

Koorn Constructie en handelsonderneming


Red Racing


Het jaarlijkse club van 100 / Sponsorfeest wordt gehouden op zaterdagavond 15 juli ti ... meer
Vrijdag 31 juli vanaf 19uur zal het jaarlijkse clubfeest worden gehouden aan de Hoofd ... meer
Het grote sponsor / club van 100 feest zal vrijdag 22 augustus gehouden worden vanaf ... meer
Beste Sponsor, Club van Honderd lid of Monteur,
Jullie worden vrijdag 19 juli o ... meer