Nieuws
Laatste nieuws

16-07-2008 10:07

De cross van 13 juli op Sint-Maarten is redelijk verlopen. Belangrijkste was de stockcar redelijk heel te houden voor a.s. zondag op Texel en dat is op de stuurpomp en een lekke band na aardig gelukt. De baan was de hele dag lood zwaar vanwege de flinke hoeveelheid regen die de nacht en ochtend ervoor waren gevallen. Toen de baan eenmaal droog gereden was ontstonden er enorme gaten waardoor er veel gestuurd moest worden. De eerste manche verliep met een 12de plek redelijk. De tweede manche verliep iets beter met een 11de plek, bij de start werd gelijk een halve baan voorsprong genomen maar helaas gingen er vervolgens twee over de kop waarna een herstart volgde. De derde manche werd er weer snel gestart maar na anderhalve ronde klapte de rechterachterband eraf in een kuil waarna de baan verlaten moest worden.

Uiteindelijk waren er genoeg punten verzameld voor de Finale. In de finale werd er zeer snel gereden en bij vlagen kon Maarten aardig meekomen. De 25 ronden tellende finale was loodzwaar door de kuilen en werd een ware slijtageslag. Mede door het uitvallen van de stuurbekrachtiging 7 ronden voor het eind was het niet meer vol te houden en werd 4 ronden voor het einde het strijdperk verlaten. Al met al weer veel ervaring opgedaan en de volgende keer moet er constanter en brutaler gereden worden.

Deze week zullen de stockcar en rodeo geprepareerd worden voor Texel. De rodeo is voorzien van een nieuwe motor aangezien de kop van de vorige wederom gescheurd was.Terug naar nieuwspagina.

 

Sponsors:

Koorn Constructie en handelsonderneming


Red Racing


Het jaarlijkse club van 100 / Sponsorfeest wordt gehouden op zaterdagavond 15 juli ti ... meer
Vrijdag 31 juli vanaf 19uur zal het jaarlijkse clubfeest worden gehouden aan de Hoofd ... meer
Het grote sponsor / club van 100 feest zal vrijdag 22 augustus gehouden worden vanaf ... meer
Beste Sponsor, Club van Honderd lid of Monteur,
Jullie worden vrijdag 19 juli o ... meer